Karamarko: Vjerujem u Forjanovu pobjedu

13:52h
0
Foto Mirela Ištvanović/Tomislav Karamarko u Koprivnici

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Tomislav Karamarko posjetio je danas Koprivnicu, kako bi pružio otvorenu potporu Ernestu Forjanu, kandidatu za gradonačelnika Koprivnice, te njegovim zamjenicima Karolini Vidović i Marijanu Lisjaku.

U Koprivnici ga je dočekala većina članova Gradskog i Županijskog odbora HDZ-a, na čelu s Ernestom Forjanom te Darkom Sobotom, a druženje je nastavljeno i prigodnim domjenkom. Čelnik HDZ-a nije skrivao zadovoljstvo uspjehom svoje stranke na lokalnim izborima.
– Mi u čitavoj Hrvatskoj se dižemo, postižemo dobre rezultate – vidjeli ste prvi krug. Drugi krug će biti još uvjerljiviji, a Ernest Forjan je naš kvalitetan čovjek, ona ima što dati ovom gradu i ja vjerujem u njegovu pobjedu – rekao je Karamarko.


Za generalni štrajk, koji najavljuju sindikati za idući tjedan, okrivio je Vladu ‘jer ne postoji socijalni dijalog.’
– Da sam ja premijer, sigurno bih stavio akcenat na dovođenje kvalitetnih investicija, otvaranje prostora poduzetnicima, smanjenje poreza kako bi se stimuliralo otvaranje radnih mjesta. Smanjuju ljudima plaće i od njih čine slabije potrošače, a na taj način se smanjuje potražnja i proizvodnja. To je jedan začarani krug iz kojeg premijer ne zna izaći – kazao je Karamarko.

čitam...