kuhamo s podravkom

Karapandža i Podravka nakon 25 godina udružili snage, svoja kulinarska umijeća demonstrirat će M. Dalić, čak i zaposlenici

Bit će prvi gost rubrike Kuhamo s Podravkom, koja će se emitirati u popularnoj emisiji Nove TV, svakog ponedjeljka i utorka, počevši od idućeg tjedna pa sve do kraja godine

14:35h
0
Karapandža će biti prvi gost emisije // Foto: Podravka

Stevo Karapandža, jedan od omiljenih hrvatskih kuhara, uz kojeg su brojni učili i naučili kuhinjski zanat, ponovno je udružio snage s Podravkom i vraća se na male ekrane. Naime, bit će prvi gost rubrike Kuhamo s Podravkom, koja će se emitirati u popularnoj emisiji Nove TV, svakog ponedjeljka i utorka, počevši od idućeg tjedna pa sve do kraja godine.

Tom informacijom upravo su se pohvalili iz Kompanije sa srcem, a kako kažu, sve to povodom obilježavanja 75 godina Podravke. Osim Karapandže, u emisiji će vrhunske specijalitete pripremati brojna poznata imena, a stalni su postav emisije voditeljica Tatjana Jurić i Podravkin chef Mišel Tokić.

– Prvu epizodu otvara jedan od najpoznatijih chefova ovih prostora, kultni majstor Stevo Karapandža. Karapandža je s Podravkom povezan već desetljećima, a široj je javnosti postao poznat kroz TV emisiju Male tajne velikih majstora kuhinje. Jedna od najdugovječnijih emisija prikazivala se gotovo 30 godina, pod pokroviteljstvom Podravke i Podravkinog brenda Vegete- poručili su iz Podravke.

Foto: Podravka

Otkrivaju kako će za tu priliku pripremiti tradicionalan hrvatski specijalitet, pačja prsa s bundevom, uz malu tajnu velikih majstora – „jednu žlicu Vegete“.

Osim Karapandže, svoje kulinarske vještine pokazat će, između ostalih, i veliki ljubitelj Čokolina Davor Gobac, Dalibor Matanić, Davor Bruketa, ali i predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić. Osim poznatih, u rubriku Kuhamo s Podravkom uključit će se i Podravkini zaposlenici, ali i gosti iz Poljske, Češke i Sjeverne Makedonije te gledatelji koji kuhanje imaju u malom prstu.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!