Kat centra “Pevec” konačno dobio stanare

09:46h
0
120802-pevec1

Poslovni centar PEVEC

Posljednji natječaj, objavljen 20. srpnja, konačno je donio gradskoj tvrtki Trg zakupca u Trgovačkom centru Pevec. Kako nam je rekla direktorica Martina Golčić, na 2.000 kvadrata na prvom katu Pevecovog centra dolazi Prima namještaj. U cijelom prizemlju i dalje posluje Pevec, dok je treći partner, Podravka – iznajmio 3.500 kvadrata zatvorenog skladišnog prostora.

– Prema tome, sada s ta tri zakupnika i s prihodima od najamnine tih prostora mi pokrivamo našu obvezu prema banci, zadovoljna je direktorica Golčić.

Uprava i dalje radi na popunjavanju preostalih 4.500 kvadrata.

– Planiramo i taj prostor isto tako staviti u funkciju, no ne kroz čisti najam već kroz jedno partnersko ulaganje, no međutim ovoga trena malo je prerano da vam otkrijem o čemu se radi. No ja sam sigurna da će to biti fokus našeg poslovnog interesa u jesen, te da bi se eventualno pred zimu i taj dio Pevca oživio, rekla je Golčić.

Spomenimo i da su, pod utjecajem tržišta, znatno smanjene cijene najma. Tako je cijena za prizemlje s 10 eura pala na 26 kuna, na prvom katu iznosi 13, a za skladište 7,5 kuna po kvadratu.

tekst: Radio Koprivnica

čitam...