Klapa Intrade i Majke na 4. Carlsberg Festu

13:14h
0
120416_presica-u-Carlsbergu

Danas je na konferenciji za medije u prostorijama Carslberga predstavljen program četvrtog po redu Carlsberg Festa, koji se održava povodom proslave 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada. “Headlineri” ovog Carlsberg Festa biti će Klapa Intrade, Goran Bare i Majke te, već tradicionalno – prvosvibanjski grah.

Gradonačelnica Koprivnice Vesna Želježnjak rekla je kako je ponosna na sve što je dosad učinjeno za građane i radnike te najavila kako će Koprivničanci i ove godine moći pojesti 4000 porcija ukusnog graha. Više o samom programu rekla je Martina Golčić, direktorica Trg d.o.o. Najavila je kako je najveća razlika u odnosu na prošlogodišnju manifestaciju to što je ove godine jednodnevna, s obzirom da Praznik rada pada u utorak.  

120426-Sergey-Donchev01Cjelodnevni program

Program će tako započeti u 7 sati, budnicom Puhačkog orkestra grada Koprivnice. Na Trgu bana Jelačića građani će moći razgledati Sajam cvijeća, a od 10 do 13 h ispred pivnice “Kraluš” svoje će aktivnosti predstaviti Oldtimer klub “Biciklin”. Carlsberg je za ljubitelje Radlera od 11 do 13 h predvidio degustaciju Pan Radlera s okusom naranče, a u 13 h gradski vijećnici i Vesna Želježnjak dijelit će grah. U 16 sati započinje program na velikoj pozornici, na koju će se oko 19 h popeti Klapa Intrade. Nastup Gorana Bareta i Majki predviđen je za 21 h.

Predstavio se Sergey Donchev

Danas se javnosti po prvi put predstavio predsjednik Uprave Carlsberg Croatia Sergey Donchev. Bugarin, koji je 1. siječnja 2012. imenovan na ovu poziciju, danas je izjavio kako se nada da će nastaviti dobru suradnju s Gradom Koprivnicom. Naglasio je kako je Carlsberg jedna od “najzelenijih” i ekološki osviještenih kompanija te kako mu je žao što postoje financijski limiti zbog trenutne recesije da Carlsberg još više bude prisutan u lokalnoj zajednici.

120417-plakat-carlsberg-fest