19.3 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
GLAVNA SKUPŠTINA

POBA prošlogodišnju dobit od 15,2 milijuna kuna odlučila spremiti u rezerve
P

Ne propustite

O tome da je Podravska banka prošlu poslovnu, 2021. godinu završila s dobiti u iznosu od 15,2 milijuna kuna već smo pisali. 

Jučer je pak održana Glavna skupština banke gdje je pala odluka kako će se taj iznos i rasporediti. Prema onome što su dogovorili čelnici Pobe, spomenuti iznos od 15,2 milijuna kuna bit će spremljen u Pobine rezerve. Isto tako, utvrđeno je da je Poba u 2021. ostvarila zadržanu dobit u iznosu od 1,3 milijuna kuna te je posljednjeg dana prošle godine ukupna zadržana dobit iznosila 7,4 milijuna kuna.

Glavna Skupština jučer je donijela i odluku da Miljan Todorović, Sigilfredo Montinari, Antonio Moniaci, Dolly Predović, Dario Montinari, Maurizio Dallocchio, Filippo Disertori, Michele Calcaterra Borri i Ezio Simonelli, članovi Nadzornog odbora imaju primjerena znanja za obavljanje te funkcije.

– Procjenjuje se da zajedno imaju potrebna stručna znanja, sposobnosti i iskustva potrebna za neovisno samostalno nadziranje poslova Banke, uz razumijevanje nekih poslova i značajnih rizika – stoji u odluci.

Isto tako, definirano je i pitanje revizora, a u ovoj će godini taj posao obavljati revizorska tvrtka BDO Croatia iz Zagreba.

Podsjetimo, Poba je u 2021. ostvarila ukupne prihode iz poslovanja u iznosu 126 milijuna kuna, što je 1,7% manje u odnosu na isto razdoblje 2020. godine, dok je ostvarena dobit bila veća za 4,5 milijuna kuna u odnosu na godinu prije.

Prošlogodišnja ostvarena neto dobit od 15,2 milijuna kuna bila je veća za 28,9% u odnosu na isto razdoblje prethodne godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvaja

Prozračni outfit na lijepoj Koprivničanki je za peticu, ovako izgleda look rođen za ljeto

Da je počelo ljeto možemo vidjeti na svakom koraku - ne samo da je nama vruće, već se i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×