6.3 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
MARKO RAKAR

Komunikacijski stručnjak o praćenju mobitela: Neka provjeravaju ovi iz državne uprave koji ne rade ništa
K

Vladine mjere komentirao je kao klasično birokratski kompleksne i dugotrajne.

Ne propustite

Komunikacijski stručnjak Marko Rakar za N1 govorio je o praćenju mobilnih uređaja. Nada se kako će Vlada od toga zakona odustati.

– Pokušavaju na mala vrata drastično ukinuti ljudska prava, pogotovo pravo na privatnost i slobodu od nadzora, a primjeri na koje se oni pozivaju, Hong Kong, Kina ili Južna Koreja, zemlje su koje kulturološki dopuštaju veću kontrolu od našeg zapadnog kruga. Oni koji spominju Slovačku su polušpijuni koji pokušavaju progurati svoju ideju, spominju autoritarne lidere, sljedeće će spomenuti Orbana – rekao je Rakar, kasnije dodavši.

– Vi danas možete otvoriti bankovni račun mobilnim telefonom, imamo video identifikacije kao alat, neka ovih 50.000 ljudi iz državne uprave koji sjede doma i ne rade ništa, neka zivkaju i provjeravaju ljude jesu li u samoizolaciji – izjavio je.

Vladine mjere komentirao je kao klasično birokratski kompleksne i dugotrajne.

– Čini mi se, što lošije poslujete, to ste više kvalificirani da dobijete mjere. Ako ste na 50 posto imate otpis, a ako ste 49 posto dobili ste odgodu. Treba spašavati zdrave tvrtke, pomoći onima koji su propulzivni, a nisam vidio nijednu mjeru za takve tvrtke – misli, između ostaloga, Rakar.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Sretan imendan

[IMENDANI] Ema i Marta već čekaju vaše čestitke!

Danas imendan slave Ema i Marta! Ema je ekspresivna, mlada i angažirana osoba. Marta je mudra, atraktivna, razgovorljiva, tolerantna i ambiciozna...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×