ODVELA GA POLICIJA

Konobaricu ozlijedio vidno pijani gost kojemu je odbila točiti alkohol, lupao je po šanku i bacio barski stolac

U trajanju od osam dana zabranjeno mu je posjećivanje objekta, a očekuje ga i optužni prijedlog.

08:45h
0
Ilustracija // Foto: ingimage

Iznimno ružan događaj zbio se sinoć, oko 20 sati, u ugostiteljskom objektu u Ulici Koruška u Križevcima, čime je narušen javni red i mir. Svemu je, ponovno, kumovao alkohol.

U ugostiteljski kafić stigao je 35-godišnji muškarac koji je već tada bio pod vidnim utjecajem alkohola, a kasnije mu je utvrđeno da je imao 2,45 promila. Od 27-godišnje konobarice zatražio je alkoholno piće, što mu je ona odbila poslužiti. Time, očekivano, nije bio zadovoljan. Prolio je čašu vode, zatim rukama lupao po šanku, da bi potom uhvatio konobaricu za ruku i povukao je.

Situaciju je pokušao smiriti 35-godišnji gost ugostiteljskog objekta, no problematični je muškarac tada i njega izvrijeđao pa bacio barsku stolicu na pod. Policija je stigla, uhitila pijanog muškarca i odvela ga u posebnu prostoriju kako bi se otrijeznio. U trajanju od osam dana zabranjeno mu je posjećivanje objekta, a očekuje ga i optužni prijedlog.

Konobarica je zatražila liječničku pomoć te su joj utvrđene lake tjelesne ozljede. Pred njom je i odluka hoće li pokrenuti privatnu tužbu protiv 35-godišnjaka.