19.9 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivničanac Denis Pleše osvojio duatlon ligu
K

Ne propustite

Završeno je i posljednje, peto kolo 5. Felt duatlon lige u organizaciji Triatlon kluba 042 Varaždin.

Felt duatlon liga održana je već petu godinu zaredom i na njoj su, osim varaždinskih triatlonaca i rekreativaca, sudjelovali i klubovi iz Međimurske, Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije, kao i mađarski triatlonci.

U sklopu duatlona na ligi se natjecalo u dvije discipline: supersprint duatlon (2,5 km trčanja + 14 km bicikl + 1,25 trčanja) i sprint (duplo duže dužine).

Ukupni pobjednik discipline supersprint je Denis Pleše, 15-godišnji koprivnički triatlonac. Osvajanje duatlonske lige sjajna je priprema za početak triatlonske sezone.

Prva utrka za koja se boduje za Hrvatski kup u supersprint triatlonu (375 m plivanja + 10 km vožnje bicikla + 2 500 m trčanja) i pravi test za Denisa Pleše i njegovog trenera Alena Maroševića održat će se u subotu na Rabu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Matija Cvek svojim zaraznim hitovima pokazao zašto rasprodaje koncerte po Hrvatskoj

Matija Cvek, jedan od trenutno najpopularnijih izvođača na hrvatskoj estradi, uveličao je proslavu Dana općine u Pitomači. Cvek ne silazi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×