3,2,1 - kuhaj

Koprivničanka Ela Ružić zajedno s prijateljicom nastupila u poznatoj kulinarskoj emisiji, evo kako su prvi put prošle

Iako se šalio spominjajući opijate, ispostavilo se da je Ela dodala med u pripremi umaka. Naposljetku, cure su od žirija dobile tri crvena križića, odnosno tri NE. 

13:57h
0
Foto: Screenshot RTL

Koprivničanka Ela Ružić i njena prijateljica, Splićanka Nandi Uzelac, pojavile su se u poznatoj RTL-ovoj kulinarskoj emisiji 3,2,1 – kuhaj. Ela se predstavila kao studentica poduzetništva i poker dealer. Njena partnerica Nandi bavi se digitalnim marketingom.

Za predstaviti se u što boljem kulinarskom svjetlu djevojke su odabrale pripremanje mariniranog lungića s pireom od batata. Pribojavale su se Špičeka i njegovih komentara, a na kraju cijeli žiri nije bio previše impresioniran predstavljenim. Primjetili su ‘kreativnost’ u serviranju pirea koji je djelomice bio razmazan po tanjuru, što je djelo Nandi koja je otkrila kako nije uspjela u prvotnom naumu pa je tako ispalo.

Lungić nije bio dovoljno pečen, riječi su Špičeka koji se također zapitao jesu li koristile kakve bombone u pripremi mesa. Iako se šalio spominjajući opijate, ispostavilo se da je Ela dodala med u pripremi umaka. Naposljetku, cure su od žirija dobile tri crvena križića, odnosno tri NE.

Kako je sama otkrila u emisiji, Ela se po kuhinji ‘motati’ počela s 14 godina, a prvo jelo koje je naučila spremati jest bolognese umak, hrana koja joj je do danas ostala najdraža.

Emisiju možete pogledati OVDJE.

Foto: Screenshot RTL
Foto: Screenshot RTL

čitam...
Loading...