19.9 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnički bazen ipak besplatan za osobe s invaliditetom
K

Ne propustite

Dogradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić opovrgao je informacije o ukidanju  povlaštenog statusa članova udruga osoba s invaliditetom pri korištenju usluga koprivničkog bazena.

Na direktno pitanje zašto korištenje bazena više nije besplatno za osobe s invaliditetom, dogradonačelnik Jakšić je odgovorio:

– Nije točno, nije točno. Bila je revizija, dolazilo je do fuzija, spajanja i pojavio se jedan vakuum prostor u kojemu je došlo do određenih nesporazuma. Udruge moraju samo dostaviti popis svojih članova i sve će i dalje biti isto.

Jakšić je ponovio da je bazen civilizacijski doseg koji doprinosi kvaliteti života građana, i bez obzira što posluje s gubitkom riječ je o dobrom projektu. Inače, cijena ulaznice za građane je 20,00 kuna, nije se mijenjala godinama iako bi prema izračunima ekonomska cijena ulaznice trebala iznositi 89,00 kuna.

Izvor: www.radio-drava.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Festival malih kolača

FOTO/VIDEO Virje je metropola za ljubitelje slatkog, nikad veća Prkačijada dovela goste iz cijelog svijeta

Počela je 9. Virovska prkačijada, prvi europski festival malih tradicijskih kolača, a Virje je ovoga vikenda metropola za sve...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×