7.4 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnički Crveni križ poslao pomoć Gradskom društvu Crvenog križa Sisak
K

Ne propustite

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica priključilo se apelu i poslalo pomoć za stanovništvo koje je ugroženo u nedavnim poplavama. Zahvaljujući donaciji tvrtke Podravka i Danica te gradskoj tvrtki Koming, donacija vrijedna oko 20.000 kuna otpremljena je Gradskom društvu Crvenog križa Sisak. Voda Studena, juhe te konzerve s hranom poslane su u Sisak, a na donaciji je zahvalila Božena Weiss Sklizović iz Gradskog društva Crvenog križa Sisak.

Prema njezinim riječima, stanovnici brojnih naselja koja pokriva ovaj Crveni križ, imaju problema posebice s pitkom vodom jer nemaju vodovodnu mrežu nego bunare. Voda od poplava se ne povlači, stoga su pitka voda i hrana itekako potrebni tamošnjem stanovništvu koje je ugroženo poplavama, a kojima svakodnevno pomažu brojni volonteri GD CK Sisak. Oni će donaciju GD CK Koprivnica podijeliti stanovnicima na svojem području sukladno potrebama.

Gradsko društvo Crvenog križa zahvaljuje Podravki i Danici na donaciji proizvoda te Komingu na osiguranju besplatnog prijevoza.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Špica

Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, hlače i jakna su top, a jedan detalj obara

Iako je subota prošla u znaku sivih oblaka, sramežljivo sunce u prijepodnevnim satima pokazalo je svoju moć i "namamilo"...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×