6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnički lutkari uspješno nastupili na Međunarodnom festivalu djeteta u Šibeniku
K

Ne propustite

Lutkarska skupina Kopriva pec, pec koprivničkog Društva naša djeca uspješno je nastupila na Međunarodnom festivalu djeteta u Šibeniku. Mali lutkari koje s puno entuzijazma vodi dr Tigrena Csik izveli su u sklopu popratnog programa festivala predstavu Kolač prijateljstva i dobili brojna priznanja od gledatelja i organizatora.

Njihova izvedba priče o potrebi stvaranja prijateljstva među različitim osobama koja završava pjesmom na njemačkom, francuskom, talijanskom i engleskom jeziku dajući joj tako i europsku notu, oduševila je male gledatelje. Predstavu su na Trgu četiri bunara pratili i članovi NORE (novinarske  radionice festivala ) kako bi to zabilježili u svom glasilu, ali i poznati književnik i novinar Mladen Kušec koji je s koprivničkim lutkarima napravio intervju za svoju emisiju. Lutkarska skupina pec, pec DND usto je dobila i pohvale Maje Trlaje voditeljice MDF-a koja joj je uputila poziv da sljedeće godine nastupe u redovnom programu.

Potpis pod sliku: Lutkari DND s priznanjima za dostojno predstavljanje Koprivnice u Šibeniku- od desna na lijevo, prvi red: Ivan Janeković, Vito Bijač,Mia Kramar,Leona Barešić, drugi red: Ana Csik,Kristina Crnković i Ana Nemec.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Rebeka i Dražen današnji su slavljenici, čestitajte im!

Rebeka i Dražen današnji su slavljenici. Rebeka je racionalna, uzbuđena, bezgranična, energična, draga i zabavna osoba. Dražen je dinamična, snalažljiva, ugodna,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti