Koprivnički policajac Zoran Zlatar i njegova kćerka Martina biciklima u Poljsku za pomoć pedijatriji

14:00h
0
Martina i Zoran Zlatar na put su krenuli sa Zrinskog trga // Foto: Koprivnica.net

Koprivnički policajac Zoran Zlatar i njegova petnaestogodišnja kćerka Martina krenuli su dana 8. kolovoza 2014. u 9 sati sa Zrinskog trga biciklima prema Czestohowi poznatom svetištu u Republici Poljskoj. Put će ukupno trajati od 8.-23. kolovoza, a povratak je predviđen u 18 sati 23. kolovoza.

 

Zoran i Martina Zlatar ovim putem provode humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava namijenjenih za kupnju nužno potrebne opreme za Odjel pedijatrije Opće bolnice „ Dr Tomislav Bardek” Koprivnica. Akciju pod nazivom „1 kilometar=1 euro” organizira regionalni klub IPA Koprivnica koji djeluje na području Koprivničko-križevačke županije, a čiji su članovi aktivni i umirovljeni zaposlenici PU Koprivničko-križevačke. Svrha međunarodne policijske asocijacije je stvaranje prijateljskih veza i promicanje međunarodne suradnje pod motom „Servo per amikeco” (Služiti kroz prijateljstvo). Sa Zrinskog trga Zorana i Martina Zlatar ispratili su kolege iz IPA-e, te predstavnici Grada Koprivnice, Koprivničko-križevačke županije i Opće bolnice „Dr Tomislav Bardek”.

Na dan dočeka 23.08.2014. u 20 sati održat će se u dvorani Domoljub kulturno zabavno događanje humanitarnog karaktera u organizaciji udruga žena s područja županije. Građani se mogu priključiti humanitarnoj akciji kupnjom ulaznice od 25 kuna, a svoje priloge mogu i uplatiti na račun Zagrebačke banke IBAN: HR5823600001501502581. 

Izvor: www.koprivnica.hr