28.5 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnički studenti na ispomoći u knjižnici „Fran Galović“
K

Ne propustite

I ovoga ljeta ispomoć koprivničkih studenata-stipendista Grada Koprivnice bit će dragocjena pomoć koprivničkim knjižničarima u svakodnevnom radu.

Njih pedeset pomagat će u održavanju reda na policama, štambiljanju i omatanju novih knjiga, prodaji otpisanih knjiga pod suncobranima ispred knjižnice, sortiranju novina i časopisa, glazbenih CD-a i filmova na DVD-ima, instaliranju i deinstaliranju računalnih igrica, pripremanju kovčežića s multimedijskom građom za djecu, kao i platnenih vrećica s prvom knjigom za svaku novorođenu bebu u koprivničkom rodilištu. Pomagat će oko ljetnih programa za djecu i odrasle, kao i u čitaonici na otvorenom.

Nikola HlevnjakNikola Hlevnjak prvi je od pedeset studenata – stipendista grada Koprivnice koji „odrađuje“ gradsku stipendiju pomažući knjižničarima u svakodnevnim tehničkim poslovima. Odličan je student treće godine studija ekonomije u Koprivnici. Rad u knjižnici mu se sviđa, tako da razmišlja o volontiranju nakon što „podmiri“ obavezu gradskog stipendiste. Knjižničari su zadovoljni njegovim zalaganjem i organiziranošću, a korisnici njegovom vedrom naravi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vesele kolone

FOTO Tako se slavi kraj nastave! Mali Radići dan iskoristili za odlazak u kino, pogledajte to veselje

Učenici diljem Lijepe Naše broje dane do završetka školske godine. Posljednji tjedan učenici Osnovne škole Braća Radić iz Koprivnice iskoristili...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×