25.1 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SKUPŠTINA

Kristinka Štefan dobila još jedan mandat na mjestu predsjednice Maloga princa, krenuo je i novi program
K

Glede trogodišnjeg programa Poludnevni boravak i klupske aktivnosti, cilj je poboljšati život 20 uključenih odraslih osoba s intelektualnim teškoćama koje žive u obiteljima

Ne propustite

Udruga Mali princ iz Đurđevca održala je izbornu i izvanrednu skupštinu te početnu konferenciju programa Poludnevni boravak i klupske aktivnosti.

Između ostaloga, za četverogodišnje razdoblje za predsjednicu Udruge i Upravnog odbora odabrana je Kristinka Štefan, dok su članovi Upravnog odbora Božica Mikuldaš, Ivka Ređep, Milun Stojanović i Mato Živko, a članovi Nadzornog odbora Katarina Međimorec, Vera Škrinjar i Nada Matkov. K. Štefan je, zahvalivši na povjerenju, kazala kako će i u petome mandatu raditi s ciljem poboljšanja života članova.

Glede trogodišnjeg programa Poludnevni boravak i klupske aktivnosti, cilj je poboljšati život 20 uključenih odraslih osoba s intelektualnim teškoćama koje žive u obiteljima i nakon završene škole nisu uključene ni u jedan oblik skrbi, zatim raditi na prevenciji institucionalizacije, povećanju izbora, razvoju kompetencija i drugo.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Super druženje

FOTO I VIDEO / Veselo u Legradu za Dan općine, predstavile se udruge i projekt europske Amazone

Nastavlja se slavlje u povodu Dana općine Legrad. Danas su se u Parku Presvetog Trojstva predstavili članovi i članice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×