SKUPŠTINA

Kristinka Štefan dobila još jedan mandat na mjestu predsjednice Maloga princa, krenuo je i novi program

Glede trogodišnjeg programa Poludnevni boravak i klupske aktivnosti, cilj je poboljšati život 20 uključenih odraslih osoba s intelektualnim teškoćama koje žive u obiteljima

11:28h
0
Foto: Grad Đurđevac

Udruga Mali princ iz Đurđevca održala je izbornu i izvanrednu skupštinu te početnu konferenciju programa Poludnevni boravak i klupske aktivnosti.

Između ostaloga, za četverogodišnje razdoblje za predsjednicu Udruge i Upravnog odbora odabrana je Kristinka Štefan, dok su članovi Upravnog odbora Božica Mikuldaš, Ivka Ređep, Milun Stojanović i Mato Živko, a članovi Nadzornog odbora Katarina Međimorec, Vera Škrinjar i Nada Matkov. K. Štefan je, zahvalivši na povjerenju, kazala kako će i u petome mandatu raditi s ciljem poboljšanja života članova.

Glede trogodišnjeg programa Poludnevni boravak i klupske aktivnosti, cilj je poboljšati život 20 uključenih odraslih osoba s intelektualnim teškoćama koje žive u obiteljima i nakon završene škole nisu uključene ni u jedan oblik skrbi, zatim raditi na prevenciji institucionalizacije, povećanju izbora, razvoju kompetencija i drugo.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac

čitam...