BEOGRADSKI POBJEDNIK

Križevčanka Jadranka Vrhovec niže nagrade, ovoga puta povodom izlaska na susjedno tržište

Svoj brend predstavila je na Danima zdravlja u beogradskom Delta Cityju, dok je u Zagrebu prisustvovala proslavi drugog rođendana izdanja magazina za diplomaciju i trgovinu naziva Diplomacy&Commerce.

14:26h
0
Foto: JadroMel

Nova nagrada stigla je u ruke hrvatske poduzetnice i vlasnice brenda Jadrankina otopina. Riječ je o nagradi Beogradski pobjednik koju je Jadranka Vrhovec primila u Beogradu povodom izlaska njezinih proizvoda na susjedno tržište.

– Na ovom su tržištu već u prodaju krenuli naši proizvodi Magnezijev klorid u spreju i Jodirani magnezijev klorid u spreju – Kids, koji je namijenjen djeci. Do kraja godine očekujemo da će na tržište u Srbiji stići i ostali naši proizvodi, a u Hrvatskoj ćemo do kraja tekuće godine plasirati još jedan novi, vrhunski proizvod – kazala je J. Vrhovec.

Svoj brend predstavila je na Danima zdravlja u beogradskom Delta Cityju, dok je u Zagrebu prisustvovala proslavi drugog rođendana izdanja magazina za diplomaciju i trgovinu naziva Diplomacy&Commerce, održanom u Muzeju Mimara. Obratila se okupljenima i predstavila Jadrankinu otopinu, što je za nju velika čast.

Inače, novost jest i web trgovinu koju tvrtka JadroMel, čija je J. Vrhovec osnivačica i vlasnica, ima u sklopu službene stranice.

Foto: JadroMel
Foto: JadroMel

čitam...
Loading...