rekreacija

Križevci će tijekom svibnja provesti više aktivnosti s ciljem očuvanja zdravlja, prva već ove nedjelje

S obzirom na epidemiološke mjere, dolazak je potrebno najaviti na 099/585-7307 (poziv, sms, Viber, WhatsApp).

08:58h
0
Ilustracija // Foto: Miroslav Miletić

Šetnja do Park šume Župetnica i natrag prvi je događaj u sklopu programa Rekreacijom do zdravlja koji Grad Križevci organizira uz potporu inicijative Zdravo Križevci. Cilj je građane potaknuti na brigu o vlastitome zdravlju, u skladu s epidemiološkim mjerama. Start šetnje do park šume bit će na paviljonu na Strossmayerovom trgu. Ruta je duga šest kilometara, što znači da je potrebno uzeti adekvatnu opremu i dovoljno tekućine.

Rekreativni programi provodit će se cijeli mjesec. Križevčani i Križevčanke imat će priliku sudjelovati u fitness treningu na otvorenom, jogi i rekreativnoj biciklijadi. Za sve građane koji žele sudjelovati u biciklijadi, a nemaju bicikl, Turistička zajednica Grada Križevaca omogućit će besplatnu posudbu istih.

– Sudjelovanje u svim programima je besplatno, provodit će ih stručne osobe, a svakog sudionika očekuje i prigodno iznenađenje – poručuju gradsko vodstvo.

S obzirom na epidemiološke mjere, dolazak je potrebno najaviti na 099/585-7307 (poziv, sms, Viber, WhatsApp).

– U uvjetima pandemije koronavirusa bitno je boraviti na svježem zraku te više nego ikad brinuti o svom zdravlju i imunitetu stoga pozivamo građane da se uključe u Rekreacijom do zdravlja – dodaju.