14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
gradsko vijeće

Križevcima je odobreno sufinanciranje projekta ulaganja u vodokomulanu infrastrukturu u devet naselja
K

Ukupna duljina cjevovoda koji će se izgraditi iznosi oko 17,8 kilometara

Ne propustite

Danas, za 17 sati, sazvana je 10., izvanredna, sjednica Gradskog vijeća Grada Križevaca, koja će se održati videokonferencijskim putem.

Na sjednici je na dnevnom redu samo jedna točka, a riječ je o donošenju Zaključka o prihvaćanju Ugovora o sufinanciranju projektaRekonstrukcija i izgradnja vodoopskrbe i odvodnje na uslužnom području Vodnih usluga d.o.o. Križevci’.

Naime, u objašnjenju stoji kako je putem Poziva ‘Financiranje provedbe investicijskih projekata koji se odnose na manje dijelove sustava javne vodoopskrbe i javne odvodnje otpadnih voda’ iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti, odobren za sufinanciranje ovaj značajan projekt kojim će se provesti ulaganja u vodnokomunalnu infrastrukturu sljedećih naselja: Vojakovac, Mičijevac, Čabraji, Vujići Vojakovački, Novi Bošnjani, Stari Bošnjani, Ivanec Križevački, Donja Glogovnica i Osijek Vojakovački.

Ukupna duljina cjevovoda koji će se izgraditi iznosi oko 17,8 kilometara.

Zaključivanjem Ugovora, Grad Križevci preuzima obvezu sufinanciranja ovog projekta u iznosu do 2.545.830 kuna, a potpisivanje ugovora će biti u četvrtak, 3. studenog.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Zlatna od glave do pete, ova žena ruši sve mitove o godinama, nama je baš mrak!

Pa godine ovo, pa godine ono. Što se smije, a što se ne smije nositi. Ma da... Žene budite...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×