GODIŠNJA SKUPŠTINA

KUD Molve uručilo zahvalnice članovima za dugogodišnje djelovanje

Novi predsjednik Petar Kovačić upoznao je prisutne s Programom rada i Financijskim planom za 2019. godinu koje je Skupština jednoglasno prihvatila.

09:27h
0
Foto: Općina Molve

KUD Molve je u petak održao 54. izbornu godišnju skupštinu gdje je predsjednica Sanja Kovačić u uvodnom govoru pozdravila sve prisutne i minutom šutnje odala počast svim preminulim članovima KUD-a Molve. Iscrpno izvješće o radu podnijela je tajnica Ljiljana Popec, a blagajnica Marija Jelačić iznijela financijsko izvješće.

Skupština je bila izborna te se jednoglasno razriješilo dosadašnje vodstvo KUD-a Molve. Predsjednik Radnog predsjedništva predložio je kandidate za buduće vodstvo KUD-a. Tako je na 54. Izbornoj godišnjoj skupštini izabran novi predsjednik KUD-a Petar Kovačić, tajnik Matej Ištvan i blagajnica Klaudija Cenkovčan, kao i ostali članovi Upravnog odbora – garderobijerka Mia Fuchs, voditelj velike folklorne sekcije Ivica Tuba, članica folklorne sekcije Sofija Paša, voditeljica ženskog pjevačkog sastava Sanja Kovačić, članica ženskog pjevačkog sastava Nada Ereiz i član tamburaške sekcije Nikola Franjo. Za Nadzorni odbor ponovno su izabrani: Spomenka Žufika, predsjednica, Mirjana Tomec i Katica Lončar.

Novi predsjednik Petar Kovačić upoznao je prisutne s Programom rada i Financijskim planom za 2019. godinu koje je Skupština jednoglasno prihvatila. Stara predsjednica i novi predsjednik su uručili zahvalnice članovima za pet, deset, 15, 20 i 25 godina rada u KUD-u.

Tako su zahvalnicu za 25 godina djelovanja dobili Marina Babić, Željko Popec i Stanko Kokša, za 20 godina Marina Sabolović i Ivan Jaković, za 15 Sofija Paša, za deset Lucija Posavec, a za pet Dominik Kokša, Mia Fuchs, Klara Jaković, Josip Cenkovčan i Dajana Cenkovčan.

Dosadašnja predsjednica Sanja Kovačić zahvalila se na povjerenju za protekle četiri godine i čestitala je novom vodstvu. Novom vodstvu čestitali su prigodnim riječima i načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan, tajnik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Molve Marko Cenkovčan te tajnica KUD-a Širine iz Novog Virja Željka Hrženjak.

Novi predsjednik Petar Kovačić zahvalio se na ukazanom povjerenju, te je bivšoj predsjednici, tajnici i blagajnici uručio poklone kao znak zahvalnosti za dosadašnji rad, trud i napor.

Foto: Općina Molve
Foto: Općina Molve