17.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Laburisti: Građani, pobunimo se zajedno protiv antiradničkih zakona
L

Ne propustite

Hrvatski laburisti – Stranka rada Koprivničko-križevačke županije organizira akciju solidarnosti s antivladinim prosvjedom u Zagrebu u znak protivljenja novom Zakonu o radu, Zakonu o mirovinskom osiguranju te Zakonu o povremenim poslovima i poziva građane da se pridruže akciji u četvrtak, 5. prosinca, od 10 do 11 sati ispred Gradske tržnice u Koprivnici.

Akcija potpore zagrebačkom prosvjedu dio je akcije Hrvatskih laburista „Pobuna!”, kojom upozoravaju na Vladino sveobuhvatno umanjenje dosadašnjih prava građana novim paketom zakona.

– Vladina nova rješenja znače da će građani ubuduće morati raditi 56 sati tjedno, bez definirane preraspodjele radnog vremena. I žene i muškarci pravo na odlazak u redovnu mirovinu stjecat će tek sa 67 godina života, a do odlaska u mirovinu radit će na kupone povremene poslove, bez bilo kakve sigurnosti radnog mjesta – upozoravaju laburisti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×