22.9 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Lokalni izbori 2017.

Liberali i laburisti na izbore u Virju izlaze zajedno
L

Ne propustite

Polazeći od sličnih programskih opredjeljenja u razvoju općine Virje, sporazum su potpisali Dražen Bogat uime liberalnih demokrata i predsjednik laburista Marijan Bogat.

Na predstojeće lokalne izbore u Virju Hrvatska narodna stranka liberalnih demokrata i Hrvatski laburisti stranke rada izlaze zajedno.

Ovih je dana u prostorijama stare Općine potpisan njihov sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima 2017. godine za lokalnu samoupravu Općine Virje.

Polazeći od sličnih programskih opredjeljenja u razvoju općine Virje, kao jedinice lokalne samouprave, sporazum su potpisali predsjednik virovske podružnice Dražen Bogat uime liberalnih demokrata, i predsjednik ogranka laburista Marijan Bogat.

Stranke su se usuglasile za nastup na ovogodišnjim lokalnim izborima sa zajedničkom izbornom listom za općinsko vijeće, na način da će HNS imati osam  kandidata, a laburisti
pet, s tim da nositelja liste daje HNS bez kandidata za načelnika i zamjenika.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nakon očevida

FOTO/VIDEO Krš i lom na raksrižju izazvao 72-godišnjak, drugi vozač je u bolnici, evo detalja

Poznati su detalji jučerašnjeg sudara na vrlo prometnom koprivničkom raskrižju. Kako javlja policija, u 8.25 nesreća se dogodila na raskrižju...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×