28.8 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Laburistički zastupnik Tušak kritizirao prijedlog zakona o strateškim investicijskim projektima
L

Ne propustite

Koprivnički su laburisti ugostili saborskog zastupnika Zlatka Tušaka koji je govorio o Zakonu o strateškim investicijskim projektima, čiji je prijedlog vlada uputila u Sabor na prvo čitanje. Laburisti smatraju da prvo za realizaciju strateških investicijskih projekata treba iskoristiti postojeće objekte, poput bivših vojarni ili drugih sada neiskorištenih objekata te parcela i mogućnosti koje se nude u brojnim poduzetničkim zonama.

– Nama je osnovni cilj da vlada napravi tu strategiju kad je u pitanju sinergija lokalne samouprave da se u te prostore dovedu strateške investicije te da od njega ima koristi lokalna samouprava a tek onda bi mogli govoriti o nekim drugim. Ali zakon mora biti takav da omogući da se takve investicije pokrenu u tim dijelovima – rekao je Tušak.

Prijedlog zakona o strateškim investicijama laburisti su nazvali Zakonom opasnih namjera jer pod krinkom strateških investicija omogućava prodaju dijela šuma, poljoprivrednog zemljišta te autocesta.

izvor: radio-drava.hr

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

INSPIRATIVNO I POUČNO

FOTO Koprivničku knjižnicu popunili ljubitelji TEDxKoprivnicaLibrary konferencije

Ove je subote koprivnička, ali i šira publika ponovno imala priliku upoznati zanimljive govornike i inspirirati se njihovim jedinstvenim...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×