završio prijelazni rok nogometaša amatera

Legendarni Poso opet među seniorima, Miklinovec doveo dva kapitalca

20:43h
0
Goran Posavec s navijačkim rekvizitima // Foto: Ivan Brkić

Svakako najzanimljivije ime je legendarni vratar Goran Posavec koji se vraća u seniorske vode i sigurno će s njim biti puno zanimljivije na drugoligaškim terenima.

Prijelazni rok za amaterski nogomet je završio i više nema prijelaza do ljeta. U novom glasniku našeg nogometnog saveza su tako izašle registracije igrača koji su promijenili klubove.

Budući da ima mnogo promjena mi vam donosimo samo one najzanimljivije.

U Prvoj županijskoj najprometnije ove zime bilo je u Kalinovcu i Dravi iz Novigrada Podravskog.

Oba kluba napustio je velik broj prvotimaca, a ovoga tjedna su umjesto njih registrirali nove igrače. Drava se oslonila na svoje bivše umirovljene igrače Nevena Crnjaka, Marka Trnskog, Matiju Klasana, Stjepana Šimunića i Tomislava Klasana  dok su novaci Slobodan Posavec (Mladost Koprivnički Bregi), Bojan Balog (Borac Imbriovec) i Mario Kovaček (Tehnika Koprivnica).

Kalinovac je pak u svoje redove doveo Vedrana Vrhovca (Križevci Križevci), Aleksandra Koreniku (Bjelovar Bjelovar), Atilu Šolo (Fugaplast Gola) i Luku Jasenko (Rovišće Rovišće).

U Drugoj županijskoj najviše su trgovali u Starigradu u koji su došli Marko Krušec (Slaven Belupo Koprivnica), Danijel Nemčić (Starigrad Starigrad), Goran Posavec (Tehnika Koprivnica), Luka Jakopan (Drava Novigrad Podravski), Matija Sočec (Drava Novigrad Podravski), Josip Kavicki (Bratstvo Kunovec) i Dražen Nemčić (Sabarija Subotica Podravska).

Svakako najzanimljivije ime je legendarni vratar Goran Posavec koji se vraća u seniorske vode i sigurno će s njim biti puno zanimljivije na drugoligaškim terenima.

Također, dosta su trgovali i u Miklinovcu pa su tako Žutima pristupili Dorian Komljenović (Tehničar Cvetkovec), Fran Komljenović (Tehničar Cvetkovec), Ivan Šanjić (Tehničar Cvetkovec), Patrik Muqaj (Jadran-Galeb Koledinec), Vanja Pancer (Udarnik Zablatje), Filip Hruška (Šparta-Elektra Zagreb), Niko Maričić (Sesvete Sesvete), Luka Jakupić (Tehničar Cvetkovec), Borna Ledinski (Starigrad Starigrad) i Marko Rajn (Starigrad Starigrad).

Većina ovih igrača dolazi u juniorski sastav dok su zanimljiva imena Filipa Hruške i Nike Maričića koji dolaze iz zagrebačke regije i koji bi trebali nadomjestiti otišlog najboljeg igrača Kovača u seniorima. Oni koji su pratili Zimsku ligu mogu se prisjetiti navedenog dvojca jer su igrali za Zonu 3, a zanimljivo je da je Maričić u mlađim dobnim kategorijama igrao za slavni francuski Olympique Marseille.

Dosta promjena zbilo se i u Trećoj županijskoj ligi prije svega zato jer dolazi do promjene sustava natjecanja i svatko  želi biti čim bolji da ne bi završio u četvrtoj ligi.

Sve transfere možete pogledati na stranici http://www.ns-kckz.hr/images/Glasnik%2006-2017.pdf , a koji je klub najbolje trgovao vidjet ćemo po završetku prvenstva u lipnju.