25.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Gdje povlačiš crtu

Ljeto u Ludensu ugošćuje Saru Renar i priču o granicama, kompromisu i (ne)djelovanju
L

Na koje kompromise ne pristati? Na koje djelovanje reagirati? Postoji li uopće kriterij po kojem se taj sud može donositi? Gdje je granica skladbe? Djelovanja? Nedjelovanja? Pitanje crte je pitanje identiteta i integriteta, tumači Sara Renar.

Ne propustite

Festival Ljeto u Ludensu se nastavlja, a već ove subote u 21 sat zainteresirani u atriju Doma mladih, mogu pogledati performans Sare Renar i SKROZ-a pod nazivom „Gdje povlačiš crtu“, nakon čega će uslijediti koncert koprivničkog Moskaua.

“Gdje povlačiš crtu?” pitanje je granice na individualnom i na društvenom nivou.

– Na koje kompromise ne pristati? Na koje djelovanje reagirati? Postoji li uopće kriterij po kojem se taj sud može donositi? Gdje je granica skladbe? Djelovanja? Nedjelovanja? Pitanje crte je pitanje identiteta i integriteta – prenosi nam poruku predstave Sara Renar, nadovezujući se kako sami snosimo odgovornost za crte koje smo povukli i za one koje nismo.

Pojedinačna cijena ulaznica je 40 kuna, a mogu se kupiti u uredu Ludens teatra na prvom katu Doma mladih radnim danom od 10 do 14 sati, u Šarenom dućanu, u Hotelu Podravina i u Le Petit Cafeu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Još malo

FOTO Broje se dani do dovršetka glavnog trga u Đurđevcu, Janči: Do Picokijade će biti gotov

Radovi obnove Trga svetog Jurja u Đurđevcu i modernizacije vizure samog gradskog središta polako dolaze svojem kraju. Sama rekonstrukcija trebala...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×