Ljeto u Ludensu // U subotu predstava ‘Ja, deda’

20:14h
0
Detalj s predstave 'Ja, deda'

On je u najboljim godinama, vitalan, duhovit, zabavan, mudar, brižan, nostalgičan, sjetan. On je djed. Urnebesno smiješna i dirljiva ispovijed muškarca u zrelim godinama.

”Ja, deda” je zabavna i opuštena predstava koja će u osamdeset minuta iskreno nasmijati publiku i omogućiti joj da zaboravi na stvarnost u koju će se vratiti ubrzo nakon izlaska iz kazališta. No dotad, zavaljena u udobne kazališne stolce, smijat će se životu, upravo onakvom kakav zaista jest – prepun iznenađenja.

Predstavom ”Ja, deda” Teatromana u subotu, 4. srpnja počinje Ljeto u Ludensu. Predstava je na rasporedu u 21 sat u Atriju Doma mladih Koprivnica. Redatelj je Boris Kovačević, a glumi Pero Juričić.

Pojedinačna cijena ulaznica je 40 kn. Do 4. srpnja možete u uredu Ludens teatra kupiti paket za sve četiri predstave u srpnju po cijeni od 120 kn – GLEDAJ ČETIRI, PLATI TRI!

Ulaznice kupite u uredu Ludens teatra (Dom mladih pon-sub 10.00 -14.00) 1. kat, u Šarenom dućanu, u hotelu Podravina, u KKC Pixel te na www.ulaznice.hr ili rezervirajte na 097/7583367.