22.1 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
točno u podne

Ljubitelji biljara imamo dobru vijest za vas, u subotu se u koprivničkom kafiću igra turnir, za najbolje osigurane novčane nagrade
L

Zainteresirani se mogu prijaviti na brojeve 091 121 0770 i  099 823 1506 ili u kafić. Prijave traju do četvrtka, 16. ožujka

Ne propustite

Kafići sa stolovima za biljar nekad su se nalazili u svakom dijelu grada, a danas se isti mogu izbrojati na prste jedne ruke. Ipak, zaljubljenika u ovaj sport ima mnogo, a kako bi ‘održavali dobru formu’, tu i tamo održi se poneki turnir, koji dečki sami organiziraju. Jedan takav održat će se i ove subote u kafiću na Taraščicama, nekad popularnom JC-u, koji danas nosi drugačije ime.

Kako su nam poručili dečki iz organizacije, igra se u subotu s početkom u 12 sati. Kotizacija po igraču iznosi 10 eura uz mogući jedan re-buy (ponovno uključivanje u turniru slučaju ispadanja u grupnoj fazi). Domaćin turnira, a ujedno i organizator, za prva tri plasirana igrača pripremio je odličan nagradni fond.

– Po uzoru na nekadašnja izdanja turnira, ovaj zasebni biljarski turnir u pojedinačnoj konkurenciji igrači će se prema međunarodnim biljarskim pravilima. Prijavljeni igrači ždrijebom će biti raspoređeni u skupine gdje će igrati po pravilu ‘na dvije dobivene partije’, s time da pobjeda donosi dva boda. Eliminacijska faza turnira igrat će se po pravilu ‘na tri dobivene partije’, jednako kao i samo finale te dvoboj za treće mjesto – poručuju organizatori.

Dodaju da je svim igračima dozvoljeno je igrati s vlastitom opremom, a zainteresirani se mogu prijaviti na brojeve 091 121 0770 i  099 823 1506 ili u kafić. Prijave traju do četvrtka, 16. ožujka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

FOTO

UPRAVO Stradao još jedan motociklist, sletio kod Đelekovca – prevezen hitno u bolnicu

Na Šoderici je danas tradicionalno okupljanje motociklista, takozvanih bajkera. Brojni će zaljubljenici u vožnju na dva kotača ići u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×