4.9 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SPOMINJE SE ČAK I OPASNOST OD PLJAČKE

Ljudi su zbunjeni procedurom na ulazu u Podravsku banku, tražili smo objašnjenje: “Skidanje maski je sigurnosna mjera”
L

Klijente pozivaju na korištenje aplikacija POBAklik, mPoba i POBA eBroker koje, dodaju, stoje na raspolaganju i rade bez poteškoća.

Ne propustite

Na snazi su posljednjih tjedana različite mjere kojima je cilj očuvati zdravlje stanovnika diljem Hrvatske. Redovi s propisanim razmakom tako se mogu vidjeti ispred trgovina, pekara ili pak banaka. Na tome tragu našim čitateljima nije bila jasna procedura pri ulasku u Podravsku banku u Koprivnici. Naveli su kako su prema preporuci isprva morali nositi rukavice i zaštitne maske, dok ih sada moraju skinuti. Neki su čak govorili kako je potencijalni razlog skidanja maske opasnost od pljačke, tj. situacija u kojoj ne bi mogli prepoznati osobu. Stoga smo poslali upit Podravskoj banci.

U njihovu odgovoru stoji kako su poduzeli sve potrebne mjere s ciljem zaštite klijenata, a kako bi istovremeno pružali bankarske usluge. Sigurnost klijenata i zaposlenika, kažu, na prvome im je mjestu.

– Poslovnicama smo skratili radno vrijeme te ih opskrbili svim potrebnim sredstvima zaštite – maskama, rukavicama, dezinfekcijskim sredstvima i pregradama od pleksiglasa na pultovima. U skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, klijente usmjeravamo da u poslovnicu ulaze pojedinačno, a svoj red pričekaju na sigurnoj udaljenosti od drugih osoba ispred poslovnice. Također, ukinuli smo poslovna putovanja te zaposlenike potičemo da koriste alternativna rješenja vezana za rad, poput rada od kuće – stoji u odgovoru.

Klijente ujedno pozivaju na korištenje aplikacija POBAklik, mPoba i POBA eBroker koje, dodaju, stoje na raspolaganju i rade bez poteškoća.

– Skidanje maski prije ulaska u sve naše poslovnice je prije svega sigurnosna mjera koja štiti naše zaposlenike i klijente – zaključili su.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pripazite

[FOTO] UPRAVO Sudar pred koprivničkom bolnicom, vozila blokirala cestu, promet je usporen

Prometna nesreća dogodila se maloprije pred koprivničkom bolnicom. Kako doznajemo, sudarili su se Opel i Peugeot, a čini se da...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×