5.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 29. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Lošiji nastup Larise Musić u Münchenu
L

Ne propustite

090206-larisamusic-mLarisa Musić, nastupila je u sastavu juniorske reprezentacije hrvatske u gađanju standard zračnom puškom za juniorke na međunarodnom natjecanju IWK-München. Nastup na ovom natjecanju, koje okuplja natjecatelje iz više od 30 zemalja iz cijeloga svijeta, u planu je pripremnih turnira hrvatske reprezentacije za predstojeći nastup na prvenstvu Evrope u Pragu.

U dva dana nastupa Larisa Musić ostvarila je lošije rezultate od očekivanih. Prvoga dana natjecanja Larisa Musić je otpucala 385 krugova, a drugog dana natjecanja 381 krug. Podbačaj rezultata od šest do sedam krugova po nastupu i nije toliko zabrinjavajući jer nastup na ovome natjecanju prvenstveno je imao svrhu sakupljanja iskustva u nastupima na velikim međunarodnim natjecanjima.

Ovoga vikenda u Zagrebu će se održati završne pripreme reprezentacije za nastup na prvenstvu Evrope, a u sklopu priprema i natjecanje reprezentacija Hrvatske i Slovenije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

OBRAČUN PLINSKIH BANDI

OTKRIVAMO Slučaj “isisavanja” plinskog kondenzata povezan je s pokušajem ubojstva u šumi kod Đurđevca

Slučaj pokušaja ubojstva koji se zbio prošle srijede u šumi nedaleko od Đurđevca povezan je, kako smo neslužbeno doznali,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×