Lopovi „aktivni“ na području cijele županije

10:29h
0
U posljednjih 48 sati lopovi su izvršili nekoliko provala // foto: Ilustracija
Ilustracija

U posljednjih 48 sati na području Policijske uprave Koprivničko-križevačke evidentirano je čak 11 kaznenih djela, a posebno su aktivni bili lopovi koji su izvršili nekoliko provala na području cijele županije.

Tako je u petak u večernjim satima u Starogradskoj ulici u Koprivnici nepoznati počinitelj provalio u kiosk iz kojeg je otuđio veću količinu cigareta. Istoga dana, također je nepoznati počinitelj u Đurđevcu iskoristio nepažnju kućepazitelja te iz otvorene kuće otuđio manju količinu novca. 

Provale su se dogodile i u trgovinu u Koprivnici, iz koje je otuđen novac i razni dijelovi za bicikle i motore, zatim u poduzeće u mjestu Molve Grede gdje su iz aparata za tople napitke otuđene kovanice te u obiteljsku kuću u Kloštru Podravskom iz koje su otuđeni prehrambeni proizvodi, noževi, peć i sjekira. Policija za nepoznatim počiniteljima kao i za otuđenim predmetima još uvijek traga.

Isto tako, po treći put u zadnja dva mjeseca policijski su službenici uspješno ulovili osobu koja je pokušala ukrasti tuđi automobil. Naime, u subotu, oko 14 sati i 30 minuta, na prostoru benzinske crpke u Koprivnici otuđen je osobni automobil u kojem su se nalazili ključevi. Vozilo i počinitelj naknadno su pronađeni, a protiv „kradljivca“ slijedi kaznena prijava. 

U zadnja dva dana na području županije zabilježeno je šest prometnih nesreća, na sreću sve sa samo materijalnom štetom, dok je pet osoba upravljalo automobilima, iako su imali izrečene zabrane.