kalnovečki slavuj

Lorena Vlašić pjesmom Rise up osvojila drugo mjesto na Međunarodnom festivalu u Italiji

Oduševljena je nagradom jer su na festivalu sudjelovali natjecatelji iz još samo pet okolnih država, dok su sve ostali bili Talijani, koji su ujedno njihove zvijezde, djeca koja tamo pobjeđuju na prestižnim natjecanjima.

11:59h
0

Lorena Vlašić (12), već svima poznata kao Kalnovečki slavuj, osvojila je drugo mjesto na Međunarodnom festivalu Hybla Music u Ragusi u Italiji.

Nastupila je na poziv organizatora, kao predstavnica, odnosno promotorica Koprivničko-Križevačke županije. U finalnom danu pjevala je pjesmu ‘Rise up’ Andre Day.

– Oduševljena je nagradom jer su na festivalu sudjelovali natjecatelji iz još samo pet okolnih država, dok su sve ostali bili Talijani, koji su ujedno njihove zvijezde, djeca koja tamo pobjeđuju na prestižnim natjecanjima. Sad slijedi zasluženi odmor uz šah koji je pored glazbe Lorenina druga ljubav i gdje isto ostvaruje prestižne rezultate u ŠK Picok – rekli su Lorenini roditelji.

Nakon odmora slijedi priprema za festival u Rumunjskoj gdje je isto tako pozvana da predstavlja svoju državu u ožujku iduće godine.

– Za dalje ćemo vidjeti da li Moskva ili Litvanija krajem godine. To nismo još odlučili – kazali su.

čitam...
Loading...