4.9 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
žene iz centra svijeta

Ludbreški mališani vezli srca za Valentinovo
L

Ne propustite

Žene iz Centra svijeta čuvarice su baštine koje radionicama ostvaruju svoje temeljne ciljeve, a to su prije svega promicanje vrednota, predmeta, aktivnosti i drugih običaja tradicijske baštine ludbreškog kraja.

Ludbreška udruga Žene iz Centra svijeta započela je s provedbom radionica za djecu predškolske i osnovnoškolske dobi.

Mališani iz ludbreškog dječjeg vrtića Smjehuljica na radionicama su vezli prigodna srca za nadolazeće Valentinovo. U narednom razdoblju, predviđene su radionice za učenike prvih razreda Osnovne škole Ludbreg.

S malim polaznicima radionica rade članice Udruge, uglavnom žene, koje su svoj radni vijek provele radeći kao učiteljice. Tom prilikom prenose im svoja znanja i vještine, ali i one svojih majka i baka, čime dugoročno oplemenjuju čitavu zajednicu.

Žene iz Centra svijeta čuvarice su baštine koje radionicama ostvaruju svoje temeljne ciljeve, a to su prije svega promicanje vrednota, predmeta, aktivnosti i drugih običaja tradicijske baštine ludbreškog kraja te obrazovanje djece i mladih o važnosti očuvanja tradicijske baštine.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

PROJEKT VRIJEDAN MILIJUN EURA

FOTO Evo kako će izgledati parkirališta u Ulici kralja Tomislava i kod željezničkog kolodvora, gradit će se i novi rotor

Grad Đurđevac dobio je milijun eura od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije za pilot projekt razvoja zelene...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×