0.2 C
Koprivnica
Subota, 9. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ludens teatar predstavlja se u subotu na Zrinskom trgu
L

Ne propustite

081003-ludens-teatar-mLudens će ove subote od 9 do 12 sati ‘brijati’ koprivničkom špicom (Zrinski trg). Narandžasti kazalištarac na taj se način želi upoznati sa svojim sugrađanima, te omogućiti njima da saznaju što više o njemu, novom koprivničkom kazalištu te prvoj predstavi ‘Normanovska osvajanja’ Alana Ayckbournea, koja će premijeru imati 25. listopada 2008. u Koprivnici.

Informacije o Ludens Teatru i njegovom djelovanju možete redovito pratiti na našoj web stranici na adresi www.ludensteatar.hr, kao i na www.myspace.com/ludens_teatar, dok na Facebooku djeluje grupa koju članovi FB zajednice mogu jednostavno naći upisujući ‘Ludens teatar’ u tražilicu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

počelo je!

FOTO/VIDEO Srednjovjekovni božićni sajam otvorio svoja vrata, okupilo se mnoštvo posjetitelja koji upijaju posebnu atmosferu

Nakon prošlotjednog otvorenja klizališta na novom trgu, ovaj tjedan na red je došao Trg Leandera Brozovića gdje je otvoren...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti