17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 25. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
zvuči obećavajuće

Ludens teatar u Koprivnicu dovodi komediju Budala za večeru, predstava je na rasporedu 21. rujna
L

U predstavi glume Goran Koši, Sara Lustig, Goran Vučko, Draško Zidar, Silvijo Švast i Iva Slavić, a redatelj je Draško Zidar

Ne propustite

Nakon održane premijere “Testosteron” Ludens teatar ugošćuje Kazalište Virovitica.

Kao i kod pretprošle predstave “39 stepenika” i ovdje se radi o predstavi koja je bila ekranizirana kao izvrsna francuska komedija. Riječ je o predstavi “Budala za večeru” koja je na rasporedu je 21. rujna u Domu mladih Koprivnica u 20 sati.

U predstavi glume Goran Koši, Sara Lustig, Goran Vučko, Draško Zidar, Silvijo Švast i Iva Slavić, a redatelj je Draško Zidar.

– Moderna komedija zabune Francisa Vebera Le diner de coins – Večera za budale mogla bi svakako imati podnaslov Anđeo s greškom protiv Lucifera. Anđeo s greškom ( Francoise) ovdje je simbol dobrote, nesebičnosti, plemenitosti, upornosti i poštenja… zapravo svega dobroga što ovom svijetu itekako nedostaje i ako u svom nastojanju i djelima ostane usamljen taj isti svijet ga počne doživljavati i odnositi se prema njemu kao prema budali. Lucifer u liku Pierra utjelovljenje je bahatosti, prepotencije, materijalističko-hedonističkog pogleda na svijet u kojem je dopušteno, pa čak i preporučljivo, ismijavati i ponižavati druge i drugačije. No susret tih dvaju svjetova ponekad na sreću krene potpuno nepredviđenim tijekom… jer Anđeo (Francoise) ima grešku i svaka njegova dobra namjera Lucifera ( Pierra) uvali u još veće nevolje. Na nesreću ovo je samo komedija zabune, a ne stvarni život koji na komičan i pomalo poučan način potvrđuje izreku: Put u pakao popločen je dobrim namjerama – piše u opisu predstave.

Ulaznice se mogu kupiti u uredu Ludens teatra, na adresi Hrvatske državnosti 10, Šarenom dućanu, Orro Baru i Hotelu Podravina te na ulaznice.hr. Za rezervacije i informacije potrebno je nazvati 0977583367.

budala za večeru
Foto: Ludens teatar
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Topla prognoza

Malo smo se rashladili, no temperatura će rasti! Bablje ljeto je pred vratima, evo koliko će jesen još pričekati

Bablje ljeto stiže u Podravinu i Prigorje. Izraz je to dobro nam poznat i čim ga čujemo, znamo na...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti