8.8 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

M. Flajs zamjenio M. Vitkovića u gradskom vijeću
M

Ne propustite

HSS je iz koprivničkog Gradskog vijeća povukao Miroslava Vitkovića te ga zamijenio Miljenkom Flajsom, jednim od kandidata s liste HSS-a i HSU-a. Diplomirani teolog Flajs zamjenik je ravnatelja koprivničke Gimnazije i aktivan u Župi svetog Nikole Biskupa. U HSS-u je osam godina, a u Gradskom vijeću će, kaže, uložiti sve svoje sposobnosti i pokušati pomoći da program koji su prezentirali u predizbornoj kampanji ide dalje, da se stvori kontinuitet rada koji je HSS započeo u ovom sazivu Gradskog vijeća.

Hoće li Miljenko Flajs Miroslava Vitkovića zamijeniti i na poziciji zamjenika predsjednika Gradskog vijeća, odlučit će prvo klub vijećnika HSS-a i HSU-a, a potom i mjerodavna tijela Gradskog vijeća.

Predsjednica koprivničkog HSS-a Karmen Antolić rekla nam je da je stranka odlučila osloboditi Vitkovića funkcije u Gradskom vijeću kako bi se mogao neopterećen stranačkim obvezama u potpunosti posvetiti dužnosti predsjednika Uprave Podravke. Na pitanje znači li to da će on ostati na toj poziciji, Antolić je rekla da je o tome prerano govoriti, te da će odluka biti donesena nakon skupštine dioničara Podravke.

Ostanimo još malo kod HSS-a. Nenad Vajzović, predsjednik Sveučilišne organizacije HSS-a Koprivnica izabran je za poptredsjednika ove HSS-ove asocijacije na nacionalnoj razini. Kako su priopćili iz stranke, Sveučilišna orgnaizacija okuplja HSS-ovce u dobi do 30 godina koji se obrazuju na nekom od obrazovnih programa akademske razine ili su svojim radnim mjestom usko vezani za rad sa studentima, a osim u Koprivnici podorganizacija u našoj županiji djeluje još u Križevcima.

tekst: Radio Koprivnica

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nepravomoćna presuda

Koprivničanac ostao paraliziran zbog posla, tužio šefa, a on zbog ovrhe prepisao nekretnine na svog sina

Nesretna je sudbina jednog Koprivničanca (podaci poznati redakciji op.a.) koji je teško stradao prije nešto više od deset godina...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×