Bira se ravnatelj županijskih ljekarni

Mađer: Pitamo se hoće li županijski HDZ biti talac Korena i podržati Korošeca, Koren: Mađer je totalno neinformiran i u svom bunilu je pomiješao lončiće

To što on ovim želi je prizvati sukob između HDZ-a i mene i to je točno ona razina do koje njegova politička lucidnost seže, kazuje Koren.

13:53h
0
Darko Koren i Dragutin Korošec // Foto: Sanjin Bojić

Svojim priopćenjem medijima obratio se Mladen Mađer, predsjednik Županijske organizacije HSS-a.

Ovog je puta doveo u pitanje biranje novog ravnatelja Županijskih ljekarni.

– U petak se bira novi ravnatelj Županijskih ljekarni. Pitamo se hoće li županijski HDZ i dalje biti talac župana Darka Korena, uhvaćen u njegovu „Mrežu“ i podržati imenovanje Dragutina Korošeca (75 godina) za ravnatelja Županijskih ljekarni – kazuje Mađer.

Dodaje kako su sigurni da imamo mlade i kompetentne ljude koji svojim znanjem i sposobnostima mogu kvalitetno obnašati ulogu ravnatelja i donijeti promjene i kvalitetnija rješenja u radu županijskih ljekarni.

Mladen Mađer // Foto: Matija Gudlin

Župan Koren pak kaže da je Mađer totalno neinformiran te je u svom bunilu pomiješao lončiće.

– To što on ovim želi je prizvati sukob između HDZ-a i mene i to je točno ona razina do koje njegova politička lucidnost seže. Što se tiče kadrovske politike Županije i Županijske uprave, on ju sigurno neće voditi – oštar je bio župan.

Kako neslužbeno doznajemo, Korošec se nije prijavio na natječaj za ravnatelja jer ide u mirovinu, a ime novog ravnatelja bit će poznato ovih dana.

čitam...