6.3 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ODVAJANJE OTPADA

Mališani Bubamare dobili zabavne i edukativne bojanke Zelenko i eko ekipa
M

oncept i dizajn bojanki prilagođeni su djeci predškolske dobi.

Ne propustite

Bojanke Zelenko i eko ekipa zamjenik načelnika općine Kalinovac Danijel Moslavac podijelio je jučer djeci Dječjeg vrtića Bubamara.

Po primjerak dobili su mališani predškolske dobi s područja Đurđevca te općina Ferdinandovac, Kalinovac, Kloštar Podravski, Molve, Novo Virje, Virje i Podravske Sesvete. Bojanka obuhvaća teme pravilnog odvajanja otpada i recikliranja koje su ujedno i zadnje dvije teme projekta Održive misli, a izrađena je kako bi se djeca upoznala s održivim gospodarenjem otpadom i svojom ulogom u njemu na zabavan i edukativan način.

Koncept i dizajn bojanki prilagođeni su djeci predškolske dobi, a sastoje se od glavnog lika Zelenka i njegovih prijatelja Mime, Kika Popija koji djecu vode kroz zadatke bojanja, ali i one koji zahtijevaju logičko razmišljanje te podučavaju o pravilnom odvajanju otpada i recikliranju. Cilj je da djeca usvoje navike pravilnog odvajanja i nauče važnost recikliranja od najranije dobi što će voditi smanjenju količina otpada na odlagalištu te njegov štetan utjecaj.

Projekt Održive misli provodi se u trajanju od 20 mjeseci, odnosno od 17. travnja 2018. do 17. prosinca 2019. godine. Sufinanciran je sredstvima Europske Unije iz Kohezijskog fonda.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Državna cesta broj 10

KAOS Pet minuta nakon prometne na brzoj cesti dogodio se i lančani sudar, vozač prebrzo jurio

Nakon prve prometne nesreće na državnoj cesti broj 10 došlo je do još jedne prometne nesreće s materijalnom štetom....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×