Dosadašnja zamjenica

Manuela Gregurić upravo je potvrđena za novu ravnateljicu Srednje škole, iznijela nam je svoje planove

S obzirom na to da sam bila zamjenica ravnateljice, nije mi stran ovaj posao. Poznajem dobro našu ustanovu i moje imenovanje je nastavak rada koji sam pratila proteklih godina uz ravnateljicu Ostriž, istaknula je ona.

14:44h
0
Manuela Gregurić
Foto: ss-koprivnica.skole.hr

Manuela Gregurić, dosadašnja v.d. ravnateljica, i službeno je potvrđena za ravnateljicu Srednje škole u Koprivnici.

Danas se sastao Školski odbor koji je njezino imenovanje i potvrdio.

Podsjetimo, nakon što je dugogodišnja ravnateljica Ksenija Ostriž postala zamjenica koprivničkog gradonačelnika, Gregurić je preuzela ulogu v.d. ravnateljice škole.

Inače, magistra je ekonomije koja je i dosad u školi predavala ekonomske predmete. Ono što se još čeka je i potvrda nadležnog ministarstva.

– Dobila sam podršku skupa radnika, nastavničkog vijeća i vijeća roditelja. Dva člana školskog odbora nisu podržala moje imenovanje. Podržavat ću i dalje svoje kolege u radu što se tiče organizacije i odvijanja nastave. S obzirom na to da sam bila zamjenica ravnateljice, nije mi stran ovaj posao. Poznajem dobro našu ustanovu i moje imenovanje je nastavak rada koji sam pratila proteklih godina uz ravnateljicu Ostriž – istaknula je M. Gregurić.

Inače, školski odbor čine tri člana iz škole, jedan iz vijeća vijeće roditelja i tri člana od osnivača, Koprivničko- križevačke županije.

čitam...
Loading...