26.5 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
IMENOVANJE

Sofija Paša nova je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Đurđevac
S

Emocionalno sam osjetljiva za potrebe drugih, volim rad s djecom i ljudima. Volim pomagati i volontirati kaže Sofija Paša

Ne propustite

Sofija Paša nova je ravnateljica Gradskog društva Crvenoga križa Đurđevac. Mlada i vrijedna volonterka završila je Prijediplomski stručni studij sestrinstva na Veleučilištu u Bjelovaru, a trenutno pohađa psihološko-pedagošku i metodičko-didaktičku izobrazbu na Filozofskom fakultetu u Osijeku, nakon čega planira upisati magisterij sestrinstva. Godinu dana radila je na mjestu upraviteljice ureda Društva, a sad je imenovana i ravnateljicom.

– Prije šest godina su me u volontiranje, Crveni križ i đurđevačko društvo uvele majka Mirela Paša i moja učiteljica, sadašnja predsjednica Društva Dubravka Jaković. Tijekom 14 mjeseci profesionalnog rada u Društvu prošla sam brojne edukacije te sam i članica Skupštine Mladih Hrvatskog Crvenog Križa – kaže nova ravnateljica.

Foto: Grad Đurđevac

Djelovanjem u Crvenom križu kao volonterka vodila je radionice prve pomoći i tako osposobljavala učenike za natjecanja S ponosom kaže da je i dobrovoljna darivateljica krvi, a sudjelovala je i u akcijama županijskog Društva Crvenog križa.

– Puno nas posla čeka i dalje. Emocionalno sam osjetljiva za potrebe drugih, volim rad s djecom i ljudima. Volim pomagati i volontirati. Sviđa mi se rad u Društvu u kojem sam se snašla i našla pa bih voljela nastaviti sa započetim aktivnostima te dalje širiti i unapređivati djelatnost i vidljivost Crvenog križa – zaključila je Sofija Paša.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Turistički doživljaj

Želite na rafting Dravom? Imamo datum, cijena je “bagatela” – požurite i prijavite se dok još ima mjesta!

U subotu 15. i nedjelju 16. lipnja najavljen je tradicionalni rafting Dravom - Hrvatskom Amazonom. Jedinstven je to doživljaj...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×