„Mariške“ na ljetovanju – rekreativni odmor u Novom Vinodolskom

07:54h
0
"Mariške" na ljetovanju

Svake godine Klub za starije osobe „Mariška“ u suradnji s Domom za starije i nemoćne osobe Koprivnica organizira rekreativni odmor na moru, u trajanju od 7 dana za svoje članove.

Ove godine, 39 naših korisnika Doma i članova Kluba „Mariška“, uputilo se na ljetovanje u Novom Vinodolskom. Prekrasnom malom gradiću, punom kulturnih znamenitosti, prekrasnih plaža i parkova. Obzirom da se radi o rekreativnom odmoru, dan je započinjao rekreacijom na sviježem zraku uz more, a nastavljao se, prema željama „Mariški“, u bazenu Hotela Lišanj gdje smo bili smješteni, uz stručno vodstvo naše fizioterapeutkinje Paula Hrpalo. Komforan smještaj, dobra hrana te srdačno i ljubazno osoblje hotela, dodatno je upotpunilo prekrasan ugođaj.

Rekreativni odmor u Novom VinodolskomU posebno lijepom sjećanju ostat će nam izlet na Vrbnik sa starim gusarskim brodom, a ovim se putem zahvaljujemo kapetanu Zoranu i njegovoj obitelji što su nam taj doživljaj omogućili.

Na povratku kući stali smo u Crikvenici gdje smo posjetili Akvarij koji je smješten u samom središtu grada i proteže se na prostoru od 200m2. Tamo smo vidjeli oko stotinu različitih vrsta riba Jadrana te oko pedeset prekrasnih primjeraka tropskih riba.

Vrijeme nam je proletilo brzo, neki bi čak dodali i prebrzo, no ostala su prekrasna sjećanja te želja da se i dogodine ovako dobro provedemo.