izborna skupština

Marko Martinčević novi je predsjednik križevačkog HSS-a, najavio pomlađivanje stranke

Potpredsjednici gradske organizacije bit će Željko Jukić i Miroslav Stručić, a buduća tajnica Sanela Stručić, donedavno gradska vijećnica i potpredsjednica Savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije.

09:54h
0
Foto: Županijska organizacija HSS-a Koprivničko-križevačke županije

Križevački HSS prije deset dana održao je izbornu skupštinu na kojoj se, s obzirom na epidemiološku situaciju, glasalo telefonski ili putem emaila, objavio je koprivničko-križevački stranački ogranak.

Jednoglasno je odlučeno kako će ih iduće četiri godine voditi županijski vijećnik i dosadašnji tajnik organizacije Marko Martinčević. Potpredsjednici gradske organizacije bit će Željko Jukić i Miroslav Stručić, a buduća tajnica Sanela Stručić, donedavno gradska vijećnica i potpredsjednica Savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije.

– HSS Križevci će pod mojim vodstvom prionuti pomlađivanju stranke uz vodstvo
iskusnijih političara. Fokus stavljamo na zelenu ekonomiju, pomoć socijalno
osjetljivim skupinama te poljoprivredu s naglaskom na održivost i zaštitu okoliša – poručio je Martinčević, zahvalivši se na ukazanom povjerenju te dosadašnjem predsjedniku Marijanu Vukoviću.

Najavio je kako će početi s osnivanjem mjesnih ogranaka, pozvao “sadašnje i bivše članove te simpatizere Radićevog nauka” na uključivanje te otkrio kako planira osnovati Stručno vijeće na čelu s potpredsjednikom Željkom Jukićem.