0.9 C
Koprivnica
Utorak, 7. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Marko Šošić izlaže u Križevcima
M

Ne propustite

- Oglas -

090428-sosic-mGalerija Kluba kulture u Križevcima će u četvrtak 30. travnja 2009. predstaviti likovnu izložbu akademskog slikara i profesora likovne kulture Marka Šošića iz Vinkovaca. Iza intrigantnog imena “Čuvarice” krije se ciklus djela nastalih prošle i ove godine u kombiniranoj tehnici na platnima formata 120×90 cm.

Šošić je poznat kao suosnivač i dizajner vizualnog identiteta Festivala dokumentarnog rock filma DORF, a često surađuje s vinkovačkim kazalištem na kostimografiji i scenografiji. Do sad je Šošić imao pet samostalnih izložbi te sudjelovao u više skupnih, a otvorenje ove križevačke izložbe je u 20 sati.

Izvor: www.krizevci.info

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

KOMUNALNO PITOMAČA

Zapošljavaju skelara na jednom od najljepših mjesta u Podravini, ako zamišljate posao uz pogled na Dravu i pjev ptičica, onda je ovo za vas,...

Ako svoju svakodnevicu možete zamisliti okruženu zelenilom, pjevom ptičica i šumom rijeke Drave, onda su idući redci namijenjeni upravo...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti