PUKLA LJUBAV

Melita Samoborec izašla iz HNS-a: Izabrana sam na listi lijeve koalicije, želim ostati dosljedna i principijelna

Izabrana sam kao zamjenica gradonačelnika na listi lijeve koalicije. Jednostavno želim do kraja ostati dosljedna i principijelna i pokazati ljudima da sam vjerna onim političkim ideologijama koje sam imala i da njihov glas nije otišao na drugu stranu. Radit ću kao nezavisna kandidatkinja za dobrobit svih građana, ali i moje obitelji, kazala je Melita Samoborec.

15:30h
0
Melita Samoborec // Foto: Matija Gudlin

Melita Samoborec, zamjenica gradonačelnika Koprivnice više nije članica stranke HNS. Prestala je to biti s jučerašnjim danom, dok je zatražila ispisnicu. Razlog tome je koalicija njezine donedavne stranke s HDZ-om.

– Izabrana sam kao zamjenica gradonačelnika na listi lijeve koalicije. Jednostavno želim do kraja ostati dosljedna i principijelna i pokazati ljudima da sam vjerna onim političkim ideologijama koje sam imala i da njihov glas nije otišao na drugu stranu. Radit ću kao nezavisna kandidatkinja za dobrobit svih građana, ali i moje obitelji – kazala je Melita Samoborec.

U ovom trenutku ne razmišlja o ulasku u novu stranku, iako je politički bila aktivna dugih 16 godina.

Još prošli tjedan ostavku je dao i Željko Ivačić, tajnik HNS-a Koprivničko-križevačke županije. Razlog tome je već spomenuta koalicija.

– Čelništvo stranke nas je do zadnjeg dana uvjeravalo da ne idemo s HDZ-om, čak nam se to i branilo na lokalnoj razini. No, onda su se doslovno preko noći, da bi sačuvali fotelje, predomislili. I zato sam se odlučio povući iz političkog života jer sam se razočarao – kazao je Željko Ivačić.

Loading...