12.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Melita Samoborec „pozitivan primjer dužnosnika“
M

Ne propustite

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa nedavno je istaknulo Melitu Samoborec, HNS-ovu zamjenicu koprivničke gradonačelnice, kao pohvalni primjer dužnosnice koja se Povjerenstvu često obraća tražeći njegovo mišljenje.

Kako ističu u HNS-u, Samoborec mišljenja Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa traži prije donošenja odluka koje bi mogle biti sporne, ne želeći se ni na koji način dovesti u poziciju da se uz njezino obnašanje dužnosti dogradonačelnice vežu ikakve dubioze.

– Povjerenstvo je u više navrata dobivalo anonimne prijave vezane uz moje obnašanje dužnosti i mogući sukob interesa. No, kako je odgovorno obavljanje dužnosti imperativ mog bavljenja politikom, ja sam ih preduhitrila i „prijavljujući samu sebe”, preventivno tražila da se Povjerenstvo očituje – ističe Melita Samoborec.

Nakon svake prijave Povjerenstvo je donijelo odluku da se postupak za odlučivanje o sukobu interesa koprivničke zamjenice gradonačelnice neće pokrenuti, s obzirom da iz dokumentacije prikupljene radi provjere osnovanosti i vjerodostojnosti podnesene prijave nikada nije proizašlo da je došlo do povrede odredbi Zakona o sprječavanju sukoba interesa.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kaznena prijava

Policija ulovila podravskog lopova, u Ludbregu ukrao nakit i novac, u Selniku se razočarao

Podravski je lopov ipak vrlo brzo dolijao i "pao" u ruke policije nakon jedne uspješne i jedne neuspješne krađe...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×