17.1 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ministar Grčić: Projekt Piškornice pod posebnim praćenjem
M

Ne propustite

Na dnevnom redu redovite sjednice Vlade našao se i prijedlog zaključka o praćenju pripreme i provedbe projekata koji se planiraju u ovoj godini sufinancirati sredstvima Europske unije. Među njih 16 je i gradnja ‘Piškornice’, Regionalnog centra za gospodarenje otpadom sjeverozapadne Hrvatske, megaprojekta u poslovnoj zoni Koprivničkog Ivanca koji je tako dobio status projekta u pripremi.

– Upravo zato se ovim zaključkom napominje kako se posebno zadužuju Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja, kao i Ministarstvo pravosuđa, da u okviru svojih nadležnosti pomognu u što bržoj pripremi ovih projekata na terenu, da tako kažem – napomenuo je potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i eurofondova Branko Grčić.

Naravno, i direktor Piškornice Mladen Jozinović očekuje od Vladine odluke dodatni poticaj što bržem ostvarenju Regionalnog centra Piškornica, ali dodaje da time raste i odgovornost njega i ekipe koja priprema projekt.

– To je velika obveza Upravi da ispoštuje sve rokove koji su zaista vrlo kratki u ovoj godini kada je trošenje sredstava u pitanju, jer ne možemo prejudicirati javnu nabavu, primjerice hoće li biti žalbenih rokova – rekao je M. Jozinović.

Natječaj za izbor graditelja oko 80 milijuna eura vrijednog projekta u Koprivničkom Ivancu trebao bi biti raspisan u lipnju.

Izvor: www.radio-koprivnica.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Budite oprezni

Ovo su tri znaka na vašem tijelu koja mogu ukazivati na visok kolesterol, prepoznajte ih na vrijeme

Praćenje razine kolesterola može biti jednostavan način za procjenu jedete li pravilno ili imate li dovoljno tjelesne aktivnosti. Ipak,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×