Tenzije oko Podravke

Ministar Marić tvrdi da Pucar nije njegov čovjek te da ga nikada nije sreo

Mene pojedinci uopće ne interesiraju. Nemam ni u jednom segmentu svog čovjeka, a kamoli.. pa nemam glasnogovornika, a kamoli nekog čovjeka za predsjednika uprave Podravke, rekao je Marić.

16:20h
0
Goran Marić // Foto: Matija Gudlin

I dok se čeka završetak sjednice Nadzornog odbora Podravke, ministar Goran Marić u razgovoru za Novu TV danas u Sisku rekao je kako je odluka o Podravkinoj upravi na Nadzornom odboru te država ima samo tri člana, u odnosu na njih devet.

– Mene pojedinci uopće ne interesiraju. Nemam ni u jednom segmentu svog čovjeka, a kamoli.. pa nemam glasnogovornika, a kamoli nekog čovjeka za predsjednika uprave Podravke – rekao je on te na upit novinara rekao da Pucara nije sreo nikad u životu.

– Sa premijerom Plenkovićem ne razgovaram ucjenjivački, niti ću ikada razgovarati tako. To nije čak ni spekulacija, to je jedna odvratna podvala – tvrdi Marić zaključujući neka o tome razmišljaju oni koji na silu pokušavaju nametati rješenja Nadzornom odboru, dok on prepušta da Nadzorni odbor odgovorno, stručno i kompetentno odluči tko je u upravi.