17.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ministarstvo kulture financira koprivničku Knjižnicu i čitaonicu sa 470 tisuća kuna
M

Ne propustite

Ministarstvo kulture financirat će ove godine programe u koprivničkoj Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ u iznosu od 470 tisuća kuna.  Uz suglasnost osnivača, Grada Koprivnice, Knjižnica je potpisala 100 tisuća kuna vrijedan ugovor za uređenje i opremanje depadanse – spremišta knjižnične građe u Kampusu, što bi ujedno trebao biti začetak buduće sveučilišne knjižnice.

20 tisuća kuna Ministarstvo je odobrilo za financiranje tekućih izdataka Matične, razvojne službe, a 10 tisuća za sudjelovanje na Svjetskom kongresu knjižničara i 77. generalnoj konferenciji Međunarodnog saveza knjižničarskih društava i ustanova što će biti održanu u Puertu Ricu.

Najviše novca, čak 340 tisuća kuna nadležno je Ministarstvo namijenilo koprivničkoj knjižnici za ovogodišnju nabavku nove knjižnične građe.

Izvor: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Antunovo u Koprivnici

FOTO/VIDEO Brojni vjernici predali svoje brige i molitve svetom Anti

U koprivničkoj župi svetog Antuna Padovanskog danas je svečano proslavljen blagdan Svetog Antuna ili Antunovo. Stotine vjernika sudjelovalo je u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×