Mišo Zrakić iz Koprivnice u Prelog

23:00h
0
miso
080909-miso-malaNakon odlaska trenera Radovana Peteka u Prelog, prvu momčad Rukometnog kluba Koprivnica preuzeo je Goran Gerjević, njegov dosadašnji pomoćnik i trener druge ekipe. Gerjevićev zadatak bit će osiguravanje oipstanka u Drugoj HRL-sjever, s obzirom da klub i dalje ima problema s financiranjem.
Igrači ne primaju naknadu za treninge i utakmice, pa je po završetku prošle sezone pivot i glavni obrambeni igrač Mišo Zrakić otišao u Prelog, zajedno sa suigračem Nikolom Petekom, sinom bivšeg trenera. Petek je propustio veći dio proljeća zbog ozljede koljena, pa je na srednjem vanjskom uglavnom igrao Marko Karlović.
Koprivnica je u utorak odigrala prijateljsku utakmicu s Viroviticom, i izgubila rezultatom 24:28. Najefikasniji je bio Ivica Đelekovčan sa 8 pogodaka, od toga 5 iz sedmeraca, dok su Karlović i Lorber zabili po 6 golova.

KOPRIVNICA: Matekalo, Lorber 6, Blažeković 3, Đelekovčan 8(5), Lovrek, Karlović 6, Premec, Ružić, Bunić, Bosman, Pranjić, Stričević, Dukić. TRENER: Goran Gerjević.