16.3 C
Koprivnica
Petak, 24. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Mladen Jozinović i službeno direktor Piškornice
M

Ne propustite

Mladen Jozinović potvrđen je za člana Uprave Piškornice te izabran za novog direktora društva. Funkciju je preuzeo od Jasne Sabolić, koja je dužnost obavljala u prijelaznom razdoblju nakon ostavke bivšeg direktora Nede Cepića.

Podsjetimo, Županijska skupština Koprivničko-križevačke županije na posljednjoj je sjednici povrdila Jozinovića kao novog člana Uprave, ali da bi odluka stupila na snagu bila je potrebna potvrda i drugih županija osnivača. Nakon što je dana suglasnost svih osnivača, na  sastanku Skupštine društva Piškornica 10. travnja Jozinović je imenovan za člana Uprave te direktora društva. Iako se u praksi ništa značajno neće promijeniti, Jozinović na novu funkciju stupa 16. travnja.

U tijeku je i izrada nove studije isplativosti / Foto: Ivan BrkićBeskamatni zajam i nova studija isplativosti

Radio Drava prenosi i kako je Piškornica u beskamatni zajam od države dobila 12 milijuna kuna. “Zajam je dogovoren, odobren i u postupku realizacije.”, potvrdio nam je Mladen Jozinović, no nije želio u detalje. Zajam i uvjeti zajma dogovorani su sa Ministarstvom zaštite okoliša i prirode i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a iskoristit će se za otkup zemljišta.

Piškornica trenutno radi i novu studiju isplativosti. “Studiju radimo temeljem osigurane tehničke pomoći koju smo dobili od Fonda i Ministarstva, a kojom se pomaže projektima koji kandidiraju za kohezijske fondove.” U tijeku je i ishođenje lokacijske dozvole u nadležnom ministarstvu, rekao nam je Jozinović.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ovo nismo vidjeli

Jadan nastradao, Slađan skupljao otpad bez dozvole, kažnjen 1320 eura: Iako sam Rom, pošteno zarađujem!

Jedan 30-godišnjak će morati platiti kaznu od čak 1320 eura jer je "ulovljen" od inspektora kako bez dozvole skuplja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×