17 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Sjednica Skupštine

Mladenu Jozinoviću novi mandat na čelu Piškornice
M

Ne propustite

Na sjednici Skupštine društva Piškornica d.o.o., održanoj u Zaboku, da će dosadašnji direktor i član uprave Regionalnog centra za gospodarenje otpadom Mladen Jozinović istu funkciju obavljati i u iduće četiri godine odlučeno je jednoglasno.

“Fokus rasprave sastanka stavljen je na aktivnosti sanacije odlagališta otpada i izgradnji centra, a u narednom razdoblju intenzivirat će se aktivnosti oko zatvaranja odlagališta otpada na području četiri županije koje RCGO Piškornica pokriva putem tvrtke kćeri Piškornica sanacije j.d.o.o. i to sredstvima EU fondova”, istaknuto je na službenim internetskim stranicama Koprivničko-križevačke županije.

Na današnjoj sjednici, osim predsjednika Skupštine i župana Darka Korena, prisutni su bili i i krapinsko-zagorski župan Željko Kolar, varaždinski župan Predrag Štromar, zamjenik župana Međimurske županije Zoran Vidović i predsjednik Nadzornog odbora Piškornica d.o.o. Marijan Štimac.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×