sjednica

Mladež koprivničkog HNS-a izabrala novog predsjednika

10:00h
0
Igor Turk, novi predsjednik koprivničke mladeži HNS-a // foto: HNS
Igor Turk, novi predsjednik koprivničke mladeži HNS-a // foto: HNS

Novi predsjednik je Igor Turk, mladi diplomirani ekonomist iz Koprivnice, koji iza sebe ima višegodišnje radno iskustvo, uglavnom u stranim tvrtkama.


Koprivnički Mladi HNS-a izabrali su nedavno novo vodstvo stranačkog podmlatka te kreću u pripreme za lokalne izbore.

Novi predsjednik je Igor Turk, mladi diplomirani ekonomist iz Koprivnice, koji iza sebe ima višegodišnje radno iskustvo, uglavnom u stranim tvrtkama. Trenutno obavlja posao Global Operations Sales Managera za jednu korejsku tvrtku.

Potpredsjednica Mladih HNS-a Podružnice HNS-a Koprivnica je mlada Katarina Krejčir, dok će poslove tajnika obavljati dosadašnji predsjednik Tomislav Predragović.

Cilj je koprivničkih Mladih HNS-a biti jedan od najsnažnijih stranačkih podmladaka u čitavoj Županijskoj organizaciji HNS-a Koprivničko-križevačke županije i kao takvi, potpomagati i sukreirati i županijske, ali i nacionalne aktivnosti Mladih HNS-a.

– U predstojećem razdoblju fokusirat ćemo se na povećanje broja članova te snaženje aktivnosti kako Mladih HNS-a u Koprivnici, tako i u cijeloj Koprivničko-križevačkoj županiji. Nastojat ćemo ojačati inicijativu među mladima te poticati proaktivnost, a u planu za 2017. već imamo nekoliko akcija i događanja  – kazao je novoizabrani predsjednik Mladih HNS-a Koprivnice Igor Turk.