25.1 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
sjednica

Mladež koprivničkog HNS-a izabrala novog predsjednika
M

Ne propustite

Novi predsjednik je Igor Turk, mladi diplomirani ekonomist iz Koprivnice, koji iza sebe ima višegodišnje radno iskustvo, uglavnom u stranim tvrtkama.


Koprivnički Mladi HNS-a izabrali su nedavno novo vodstvo stranačkog podmlatka te kreću u pripreme za lokalne izbore.

Novi predsjednik je Igor Turk, mladi diplomirani ekonomist iz Koprivnice, koji iza sebe ima višegodišnje radno iskustvo, uglavnom u stranim tvrtkama. Trenutno obavlja posao Global Operations Sales Managera za jednu korejsku tvrtku.

Potpredsjednica Mladih HNS-a Podružnice HNS-a Koprivnica je mlada Katarina Krejčir, dok će poslove tajnika obavljati dosadašnji predsjednik Tomislav Predragović.

Cilj je koprivničkih Mladih HNS-a biti jedan od najsnažnijih stranačkih podmladaka u čitavoj Županijskoj organizaciji HNS-a Koprivničko-križevačke županije i kao takvi, potpomagati i sukreirati i županijske, ali i nacionalne aktivnosti Mladih HNS-a.

– U predstojećem razdoblju fokusirat ćemo se na povećanje broja članova te snaženje aktivnosti kako Mladih HNS-a u Koprivnici, tako i u cijeloj Koprivničko-križevačkoj županiji. Nastojat ćemo ojačati inicijativu među mladima te poticati proaktivnost, a u planu za 2017. već imamo nekoliko akcija i događanja  – kazao je novoizabrani predsjednik Mladih HNS-a Koprivnice Igor Turk.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno u Brodiću

FOTO Okupili se na svetoj misi i blagoslovu vozača bicikala, motora i automobila

Kapelica svetog Vida u Brodiću, mjestu u općini Ferdinandovac, danas je vrvjela životom. Mnoštvo vjernika, znatiželjnika, vozača bicikala, motora i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×